Hirdetés

Diablo IV és Unreal Tournament - ezzel játszunk a nem E3 és a Budapest Comic Con hétvégéjén

|

Orcánkon széles mosollyal aprítjuk a démonokat, majd minden idők egyik legjobb multis FPS-ében eresztjük ki a gőzt.

Hirdetés

Pokolian nehéz ellenállni Lilith szirénhangjának, ezért nincs benne semmi meglepő, hogy a GameStar csapatából többen is engedtek a csábításnak, és már napok óta Sanctuary világának földjét tapodják, szörnyek hordáin vágják át magukat, és élvezettel nézik, ahogy egyre magasabb és magasabb szintre ér elsőként választott karakterük. Még nagyobb kihívás lesz majd elszakadni a régóta várt játéktól, de muszáj, mivel ha épp nem a Budapest Comic Conon időzünk, akkor a nagy videojátékos rendezvények bejelentéseiről tudósítunk, Sanctuary népe pedig várhat a megmentőjére.

HP - Engedjétek meg, hogy akrosztichon szabadverssel válaszoljak:

Démoni hordák
Iszonyat és terror
Alkonyát lelkeknek
Belengi a gyűlölet szele
Lám, a hős mégis küzd
Olthatatlan vérszomja reményünk

Paca - Teljes mértékben elragadott a Diablo IV, minden szabad percemet azzal fogom tölteni, hogy a világot megszabadítsam a démonoktól, csontvázaktól, mindenkitől, aki beszélgetés helyett az erőszakot akarja választani. 

Csirke - Nem ereszt a Diablo IV, messze van még a 100-as szint, szóval hosszú időre Sanctuary világában ragadtam, és ez valószínűleg így lesz az elkövetkező napokban, hetekben is.

Hirdetés

Kaci - Az egész hétvégét a Budapest Comic Con színpadán töltöm, ahol a The Walking Dead, a Harry Potter, a Trónok harca és a Stranger Things sztárjaival beszélgetek majd. Persze vasárnap amint vége a rendezvénynek, szélsebességgel száguldok haza, hogy együtt nézhessük az Xbox Games Showcase-t.

Dawe - Kölcsönkaptam egy C64 Minit, azaz a legendás Commodore 64 kisméretű, HDMI-vel a tévére köthető változatát, amivel több tucat klasszikus C64-játékkal lehet játszani a California Gamestől az Impossible Mission I-II-n és az egyik kedvenc korabeli játékomon, a Paradroidon át a Pitstop II-ig. Mivel pedig hétvégére is jelentős mennyiségű csapadékot ígér a meteorológia, meg is van, hogy mivel fogom múlatni az időt. Csak azt sajnálom, hogy a klasszikus parancsokat már nem kell majd beírni. ,8, 1 :)

Hunter - Nagyjából 120 meccset toltam Manonnal az elmúlt héten, szóval itt lesz az ideje, hogy más Street Fighter 6 karaktereket is megtanuljak. A jelenlegi célpont Luke, és hogy elsajátítsam a Flash Knuckle időzítését, mert lepattintani embereket a falról, és egy Rising Upercuttal állba verni őket jót tesz a lelkemnek.

Zs - Akármerre nézek, teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a Diablo IV az elmúlt évek egyik legjobb játéka lett. Épp ezért vagyok büszke arra az iszonyatos erőfeszítésre, amivel végül sikerült kibírnom vásárlás nélkül, most pedig a peronról integetek a nélkülem tovaszáguldó hypevonat népének, remélve, hogy jövőre már lesznek értelmezhető akciók a Blizzard újdonságára. Hogy addig is mi mindennel játszok majd, arról fogalmam sincs, de ezen a hétvégén az 1999-es Unreal Tournamentet fogom elővenni, mert hát valakin le kell vezetni a kimaradt démonirtásból eredő feszkót. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szada - Túl sok időt töltök gép előtt (pláne most, hogy pörögnek a nyár elejei rendezvények), ezért most az a célom, hogy nyugisban olvasgatok - ha jó idő lesz, akkor a jó levegőn, ha nem, akkor bent egy finom ital társaságában. A cél Kim Stanley Robinsontól a Jövö Minisztériuma, de vár már a következő Star Wars regény is. 

Kivi - Nagyon várom már a Phantom Liberty DLC-t, újből rengeteget pörgetem a Cyberpunk 2077-et. Visszatérek az eredeti karakteremhez, van még pár befejezetlen ügye, de valószínűleg egy olyan új V-vel is belevágok a történetbe, akinek teljesen eltérő lesz a harcmodora és stílusa.

Chava - Változatlanul a Koronus térségben kalandozom mint nagy hatalmú kalmárfejedelem, a Warhammer 40,000: Rogue Trader továbbra sem ereszt. Máris megtaláltam volna személyes kedvencemet 2023 játékai közül? Korai lenne még válaszolnom, de tény, hogy az év végi toplistámban bérelt helye van.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)