Hirdetés

Diablo IV - sokat változnak a tárgyak, eltűnnek az Ancient cuccok

|

A Diablo III-ban látott Ancient Legendary variánsokat egy új rendszer váltja fel. Egy elhasználódó tárggyal fejleszthetjük majd meglévő cuccainkat.

Hirdetés

A Blizzard Diablo IV-es csapata mesélt ezt-azt az érkező tárgyváltozásokról, többek között arról a döntésükről, miszerint a folytatásból kihagyják az Ancient variánsokat. Ezek a Legendary cuccok fejlesztett változatai voltak, melyek mindig brutálisan hatékonyabbnak bizonyultak az alapváltozatoknál, viszont a rendszer valamelyest átalakul.

Hirdetés

Az Ancient Legendary-k helyett kapunk majd egy elhasználódó (egyelőre névtelen) tárgyat, amivel a ritka (sárga) felszereléseinket tudjuk erősíteni. Ezek a végjátékban esnek szörnyekből, és darabonként egy véletlenszerű, Legendary kategóriás affixet tartalmaznak majd, amit aztán rávasalhatunk a kedvenc, nem Legendary felszerelésünkre.

Ezzel együtt növelni fogják, hogy mennyi affix (tehát különleges bónusz, amit az adott tárgy garantál) férhet el egy-egy cuccon. A fejlesztők célja ezzel, hogy hasznosabbá tegyék a nem Legendary kategóriás tárgyakat.

Mindemellett jön majd három új stat is a Diablo IV-ben: Angelic Power (ez növeli a karakterünkre került pozitív hatások hosszát), Demonic Power (ez növeli a karakterünkre került negatív hatások hosszát) és az Ancestral Power (ez növeli az ütések közben aktiválódó hatások gyakoriságát).

Végül a Blizzard elmondta, hogy a támadó erőt kifejezetten a fegyverekre, a védő erőt pedig kifejezetten a páncélokra fogják korlátozni, és még ékszerek sem fogják növelni ezeket. Ezzel az a cél, hogy jobban kihangsúlyozzák egyes tárgyak szerepét.

A Diablo csapata jövő februártól kezdi majd komolyabban szórni az infókat, addig pedig várják a visszajelzéseket a jelenlegi iránnyal kapcsolatosan. Nektek hogy tetszik az, amit a Diablo IV-ről tudtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)