Hirdetés

Diablo IV, Yakuza: Like a Dragon és F1 23 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Pokoli jó szórakozás van kilátásban: démonokat kaszabolunk, bűnözőket verünk össze és megdöntjük a körrekordot a Hungaroringen.

Hirdetés

Egyelőre élvezzük, hogy a nyári uborkaszezonnak köszönhetően lelassult a játékáradat és egy kis levegőhöz jutottunk, így végre foglalkozhatunk az eddig elhanyagolt címekkel. Pótolgatunk, nosztalgiázunk, de azért új dolgokat is kipróbálunk. A legmerészebbek közülünk még képernyőmentes időtöltéshez is kovácsolnak terveket.

HP - Diablo IV persze, soha nem jutok a végére, mert mindig elkalandozik a figyelmem (például úgynevezett munka irányába, ami nagyon rosszat tesz a karakterem fejlődésének). Ám most a Door Kickers: Action Squad is magával rántott, ami visszataszítóan addiktív cím, senkinek sem ajánlom. Fussatok, bolondok!

Paca - Rovom a köröket az F1 23-ban, amit megtörök némi diablózással, mert feszélyez, hogy Csirke már World Tier 4-en darálja az ellenfeleket, én meg, azt hiszem, a hetedik szint környékén járok karakteremmel. Hogy lesz így ebből közös mókázás?

Hirdetés

Csirke - Van, ami változik, de a Diablo IV örök. Immár World Tier 4-ben darabolom a démonokat. 

mazur - Nem tudom, hallottátok-e, de van ez a hogyishívják, Diablo IV. Szóval... ja. 

Kaci - Hónapok óta tervezgetem, hogy összerakok végre egy LEGO szettet az asztalomra, de előbb át kéne rendezni az egészet úgy, hogy legyen helye. Szóval valószínűleg első körben élő legózásba kezdek a szoba átrendezésével, aztán ülök csak neki a műanyag építőkockáknak.

Szada - Unalmas választ fogok adni, mert ugyanazt tervezem csinálni, mint az előző hétvégén: a Yakuza: Like a Dragonben haladgatok - mehetnék csak a fősztorival is, de nem tudom megállni, hogy megcsináljak minden mellékküldetést, teljesítsek annyi tevékenységet, amennyit csak lehet. Ha így haladok, több mint száz óra is simán belecsúszhat a játékba, szóval lehetséges, hogy pár hétig még ezt fogjátok hallani tőlem. 

Dawe - Amíg vágom a centit, hogy végre Xboxra is megérkezzen a Stray, kipróbálom a Fire Watchot, amit a legutóbbi akciózás során sikerült röhejes összegért megszerezni. Ha pedig ennél intenzívebb élményekre lenne igény, belecsapok az Assassin's Creed Originsbe, ami szintén komoly leértékelésnek köszönhetően került be a játéktárba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Úgy néz ki, hogy egy relatíve nyugis hétvége vár rám, úgyhogy a vérnyomásomat megpörgetem majd egy kicsit Street Fighter meccsekkel, és folytatom a Tears of the Kingdomot. A ToTK pont akkor jelent meg, amikor neki kellett már ülnöm tesztelni a Street Fighter 6-ot, így félre kellett tennem Link kalandjait. Most viszont az SF6 rankedezés kezd kevésbé izgalmassá válni, így végre van időm és kedvem visszatérni Hyrule-ba.

Zs - A legutóbbi nekifutásnál nem értem a Beyond Good and Evil végére, úgyhogy ezen a hétvégén megpróbálom bepótolni az egyébként már 20 éves lemaradást. Ha pedig marad rá időm, megnézem a Netflixen a Wirecard buktájáról szóló dokut, mert hát ebben a szakmában az informálódás is fontos. 

Chava - Kényelmes tempóban gyűrögetem tovább a Cyberpunk 2077 misszióit, miközben próbálom túltenni magam azon az abszurd helyzeten, hogy képes voltam 30+ fokban megfázni. Már megint. Hogy mi jön utána? Valószínűleg a Baldur's Gate első és második része.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)