Hirdetés

Digistreet Computer: ha igazán olcsón akarsz minőséget

|

Az informatikai webáruház terjeszkedésének következő lépcsőfokaként megnyílt az első Digistreet üzlet, amely több szempontból is érdekes lehet.

Hirdetés

Jó dolog persze az online áruház, de még jobb, ha egy valódi üzletben, valódi kínálatot látva, személyes, szakértői segítséggel vásárol az ember - de olyan olcsón, mintha egy webáruházban tenné. Hogyan lehetséges ez? A Digistreet újonnan nyílt üzletét az M3 metró Újpest Központ végállomásának közelében találjátok az Árpád út 51-53. szám alatt. Igényes környezetben böngészhetitek át a hatalmas kínálatot, miközben egy percig sem kell attól tartanotok, hogy készlethiány miatt nem jut már nektek a kiszemelt termékből. A bolt munkatársai örömmel állnak rendelkezésetekre, segítenek kiválasztani azt a számítástechnikai eszközt, ami mind személyes igényeteknek, mind pénztárcátok lehetőségeinek megfelel, mert náluk tényleg első a vásárló, és nem csak addig, ameddig éppen kifizeti az adott terméket.



Az első Digistreet tehát mindannyiunknak csak jó lehet, így hát e jeles alkalomból nyereményjáték sorozatot indít a Digistreet Computer, amin a GameStar Online olvasói vehetnek részt. Ha szeretnétek megnyerni a Gainward GeForce GT 520, videokártyát, akkor mindössze annyit kell tennetek, hogy csatlakoztok a Digistreet.hu Facebook (http://www.facebook.com/digistreet) csoportjához, és a nyereményjátékhoz kapcsolódó bejegyzéshez hozzászólva leírjátok, hogy melyik a kedvenc PC-s játékotok.



(A játékban való részvétel határideje 2011. december 2. péntek éjfél)

Nem ez az első alkalom, hogy a Digistreet Computer nyereményjátékkal készül az ünnepekre. Tavaly egyebek mellett LCD TV-t, netbookot, videokártyát, tápegységet, illetve vezeték nélküli routert (http://digistreet.hu/hirek/karacsonyi-nyeremenyjatekunk-nyertesei) vittek haza a szerencsések. Játsszatok velük idén is, megéri, hiszen a következő hetekben újabb nyereményekkel lepnek meg benneteket.



Digistreet Computer
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 51-53.
Tel.: +36203249434
Honlap: http://digistreet.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)