Hirdetés

DiRT 2 - Irány Horvátország!

|

Bő egy hónappal a DiRT 2 és hárommal a DirectX 11 startja előtt, a Croatia Rally trailer tartja lázban a sorozat szerelmeseit

Hirdetés

A jelekből már most tisztán kivehető, hogy a Codemasters már készül az év végi hajtásra, hisz októberben itt van az Operation Flashpoint: Dragon Rising, néhány héten belül pedig a DiRT 2 is a boltok polcaira parkol, mármint ami a konzolos verziót illeti. Croatia Rally trailer érkezett.

Manapság egyre többet hallani a DirectX 11 újdonságairól, s arról, hogy decemberben elsőként a Colin McRae: DiRT 2 fogja kihasználni az új API lehetőségeit. Miért is lényeges ez? Mert a ugyan az az EGO Engine dolgozik számos más Codemasters játék alatt is, ahogyan a már említett új Operation Flashpoint esetében, de mondhattam volna korábbról Race Driver: GRID-et, hitünket a jövőbe vetve pedig F1 2010-et. Mint az nyilvánvaló, a sokoldalú motor tökéletesen alkalmas eltérő műfajok eltérő igényeinek maximális kielégítésére. Ez pedig a soha vissza nem térő lehetőséget kínálja a nagy múltú kiadónak, hogy friss játékaival, vagy épp utólag kiadott DX 11 pacth-ek révén, a következő Radeonok és a Win7 indulásával elsőként szüreteljen az új technológia fájáról.

Na de lépjünk vissza párat, és vessük tekintetünk a DiRT 2 Croatia Rally trailer már-már félelmetes képsoraira. Ebben a két perces, billentyűzetről játszott (ez már jó jel!) gameplay videóban eleven példáját láthatjuk annak, miért is számít aranytojás tojó tyúknak az a bizonyos EGO engine.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)