Hirdetés

Colin McRae előtt tiszteleg a DiRT Rally 2.0 következő csomagja

|

A versenyző legendás Subaru Impreza S4 Rallyját vezethetjük új és régi utakon.

Hirdetés

1998-ban jelent meg a Colin McRae Rally, melynek fejlesztésében a legendás skót versenyző is részt vett, tanácsadással segítette a Codemasters csapatát. McRae 2007-ben, helikopterbalesetben halt meg, de a széria a 2009-es Colin McRae: Dirt 2-ig viselte a nevét, 2011-ben, a Dirt 3-mal hagyták el.

Hirdetés

A DiRT Rally 2.0 március 24-én egy McRae-re emlékező csomaggal bővül. A Colin McRae: Flat Out Packben az újonnan bekerülő Subaru Impreza S4 Rallyt és a Subaru Legacy RS-t, valamint a Mini Cooper S-t, a Peugeot 205 GTI-t, a Ford Focus RS Rally 2001-et és a Ford Sierra Cosworth RS500-at vezethetjük, 40 helyzetben élhetjük újra a versenyző legszebb pillanatait, és 12 útvonalon száguldozhatunk Skóciában, egész pontosan Perthben és Kinrossban, ami a fejlesztők szerint a játék legnagyobb kihívást nyújtó helyszíne.

A Deluxe Edition, a Super Deluxe Edition, a Deluxe Content Upgrade, a Deluxe Content 2.0 Bundle, és a Year One Pass tulajdonosai ingyen megkapják, a többiek külön vehetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)