Hirdetés

DiRT Rally - valószínűleg nem lesznek modok

|

A versenyjátékoknál kiemelten problémás a modok témaköre, és a DiRT Rally fejlesztői is inkább kerülnék az esetleges konfliktusokat.

Hirdetés

A versenyjátékok fejlesztői komoly pénzeket csengetnek ki azért, hogy a járművek licenceit felhasználhassák, plusz ott van az a rengeteg szponzor, aki –érthető okokból – hajlamos a szívére venni, ha nem szerepel ott, ahol szerepelnie kéne.

A DiRT Rallyban rengeteg licencelt autó szerepel majd eredeti matricázással, és a Codemasters attól tart, hgy ha engedélyeznék a modokat, az sokszor szerződésszegéshez vezetne. „Én is szeretném. Az igazság az, hogy ezt úgy implementálni, ahogy a játékosok akarják, nehéz és néha nem is lehetséges” - mondta Lee Williams közösségi menedzser. Az új autók beépítése, vagy az autók átfestése is gondokat okozhat, és miközben néhány módosítással valószínűleg nem lenne problémája senkinek, az esetek többségében sajnos jogi útra terelődhet az ügy. A csapat nem zárkózik el teljesen, de egyelőre semmit nem ígérnek.

A DiRT Rally megjelenésekor így is elég tartalmas lesz, és várható, hogy azután is bővíteni fogják az autók és pályák listáját. A modderek meg majd hozzányúlnak máshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)