Hirdetés

Dirty Dancing

|

Eltáncolunk együtt mindent a világnak - legalábbis a Dirty Dancing szereplőivel.

Hirdetés

Nyilván sokatoknak fűződik szép emléke a Dirty Dancing filmhez - mondjuk egy összebújós este a TV előtt a barátnővel, vagy valami hasonló. Az 1987-es kiváló táncpáros valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy kerek húsz esztendővel később játék készül kalandjaikról. A kínzó kérdés már első pillantásra felötlött bennem: muszáj volt ehhez a kultuszhoz hozzányúlni? És ha igen, miért pont ilyen a formában? A Dirty Dancing játék ugyanis igen sajátos módon próbálja átadni nekünk a film sugallta életérzést, tulajdonképpen az egész minijátékok gyűjteménye egy kis Sims résszel nyakon öntve. A kezdetek kezdetén létrehozzuk botlábú karakterünk, szép ruhákba öltöztetjük, majd a feladatokkal ügyeskedve pénzt szerzünk, amiből kicsiny lakosztályunkat csinosítjuk ki. Sajnos a játékok elképesztően ötlettelenek: kirakós, memóriajátékok a szereplők képeivel, valamint flipper színesíti az amúgy is szűkösnek mondható tízes palettát. Ügyes teljesítményünkkel különféle videókat, képeket és bejátszásokat csalhatunk elő, ez talán a Dirty Dancing egyetlen pozitívuma az eredeti zenebetétek mellett. Ha nőnemű egyedet akarsz bevezetni a játékok világába, talán érdemes itt kezdeni a dolgokat, de egyébként kár volt lerombolni mindent, amit a film felépített.

55%

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)