Hirdetés

Disciples III: Renaissance - Sötét lelkű tanítvány

|

Régóta dolgozik már az Akella a körökre osztott fantasy stratégiák egyik legjobbjának harmadik felvonásán.

Hirdetés

A nagy riválisnak számító Heroes of Might & Magic ötödik epizódjához hasonlóan a modern idők hívószavának engedve 3D-s köntösbe bújtatták játékukat, ám az egykoron a New World Computing és a 3DO (béke poraikra), ma azonban a Nival és az Ubisoft által pátyolgatott sorozattól eltérően lényegesen darkosabb stílusban tették mindezt. Mint arról a képek is tanúskodnak, a harc lebonyolítása megváltozott. Többé nem két-két sorban felállított csapatok püfölik egymást, hanem egy hexatáblás csatatéren mozognak. Az új rendszer nyilván megbolygatja az eddig jól bevált taktikákat, így néhány dolgot újra meg kell tanulnunk.
További részletekért fáradjatok a hivatalos oldalra.

Disciples III: Renaissance - 5. kép Disciples III: Renaissance - 6. kép Disciples III: Renaissance - 7. kép Disciples III: Renaissance - 8. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)