Hirdetés

Disciples III: Resurrection - Októberig nyugszanak már csak a holtak

|

A tavalyi Disciples III első, önállóan is futó kiegészítő lemeze októberben kerül az üzletek polcaira.

Hirdetés

Konkrét megjelenési dátummal még mindig nem szolgált a Disciples III: Resurrection európai kiadója, ám a Kalypso Media legfrissebb közleményében már október havára szűkítette a premier várható idejét.



Az alapjátékból annak idején sokan hiányolták kedvenceiket, a hegyi klánokat, illetve az élőholtak hordáját. Míg előbbiek híveiben már csak egy második kiegészítő reménye tartja a lelket, addig a hullarajongók megnyugodhatnak. Rövidesen zombik, vámpírok és egyéb szörnyűségek élén vonulhatnak hadban Nevendaar meghódításának céljával. Mortis, a halál istennőjének nevében letűnt korok hősei indulnak háborúba.



A két kulcsszereplő körül forgó történet mintegy 70 órányi játékidőt ígér két főellenséggel, 4 vezérrel a horda számára, valamint félszáznál is több új egységgel 29,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)