Hirdetés

Saját webáruházat nyitott a Discord

|

Egyelőre csak a felhasználók egy része tesztelheti az újdonságot, de elég nagy tervei vannak a vállalatnak.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Discordot, hiszen rengeteg videojátékos közösség és gamer használja. Hamarosan még több hasznos dolgot elérhetnek a felhasználók.

Hirdetés

Első körben összesen 50 ezer, véletlenszerűen kiválasztott, a Discord Nitro szolgáltatásra feliratkozott kanadai felhasználó tesztelheti a Discord Store bétáját. A webáruházban játékokat vásárolhatunk, de bekerül egy úgynevezett First on Discord szekció is, ahol olyan indie címeket találunk majd, amelyek limitált ideig csak ezen a platformon lesznek elérhetők.

A tervek szerint a Discord Nitro is átalakul egy kicsit, ugyanis az előfizetők hozzáférhetnek egy csokornyi olyan játékhoz, amelyeket a cég válogatott össze, de természetesen az előfizetéses szolgáltatás által nyújtott előnyök is megmaradnak.

Emellett még bekerül egy Universal Library névre hallgató funkció is, ami jól jöhet azoknak, akik több kiadó platformját is szokták használni. Ezzel az aprósággal beszkennelhetjük a gépünkön lévő játékokat, és a Discordból indíthatjuk el azokat, így pedig nem kell a különféle launcherekkel bíbelődnünk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)