Hirdetés

Dishonored a Tumblr-n

|

A Bethesda nem riad vissza a mikroblogoktól.

Hirdetés

A Bethesda konyhájában újra finomságokat főznek. Dishonored című készülőben lévő játékuk pedig immáron hivatalos Thumblr csatornával is rendelkezik. Itt az információéhségünket enyhítő képek mellett megtalálhatunk egy GIF fájlt is, ami egy kis bepillantást enged a játékban való hangtalan és gyors gyilkolás örömeibe.

 

Az 1850-es évek Amerikáját és a viktoriánus Angliát egyesítő játékvilág nagyon érdekesnek ígérkezik, az emberfeletti képességekkel megáldott orgyilkos főhőst már nem is említve. A Bethesda ismét belenyúlt a jóba, bár még nagyjából fél évet kell várnunk, hogy ki is próbálhassuk ezt a remek darabot, ugyanis csak október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)