Hirdetés

Dishonored: Game of the Year - teljes csomag októberben

|

Ha valaki lemaradt a tavalyi év egyik legnagyobb durranásáról, októberben mindent bepótolhat egyetlen játék megvásárlásával.

Hirdetés

Augusztus elején az ausztrál illetékes bizottságtól megkapta a megfelelő korhatár-besorolást a Dishonored: Game of the Year Edition, ami többé-kevésbé (inkább többé) megerősítette, hogy nemsokára már nem csak az alapjátékot, de az összes kiegészítőt is megvásárolhatjuk majd dobozos formában.

Ahogy annak lennie kellett, a Bethesda ma hivatalosan bejelentette a Dishonored: GOTY-t, ami október 11-én jelenik majd meg Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.. A Dishonored mellett megtalálhatjuk még a Dunwall City Trials, a The Knife of Dunwall, a The Brigmore Witches és a Void Walker's Arsenal DLC-ket is, de valószínű, hogy ennél többet nem kap az, aki kifizeti az egyébként átlagos induló árnak számító 29,99 (PC) vagy 39,99 (PS3, X360) eurót. Ha kihagytátok első alkalommal, most ne keressétek a kifogásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)