Hirdetés

Disney Fantasy Online bejelentve!

|

Ami elkerülhetetlen, az előbb-utóbb eljön. A Disney birodalom meséire építkező MMORPG készül a messzi Kínában.

Hirdetés

Tegnap adtuk hírül, hogy a kínai NetDragon megállapodást kötött az Electronic Arts-szal, minek köszönhetően Dungeon Keeper MMORPG születésének lehetünk tanúi a jövőben. A kínai piacvezető beindult, mint a kínai néphadsereg, s egy újabb megállapodást követően újabb licenc - ezúttal Disney - nyomán fejleszt MMORPG-t. Mivel az alkotást 2009. tavaszára ígérik, nem kizárt, hogy csak a bejelentéssel vártak mostanáig, s a fejlesztés már hosszabb ideje zajlik.

Ilyeneket fogunk ostromolni

disneycastle.jpg


Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a Disney Fantasy Online fantasy MMORPG lesz, mégpedig a médiabirodalom meséinek karaktereivel, s az arra jellemző naiv bájjal. A körökre osztott harcban testre szabható avatárokkal, s disney témájú petekkel és társakkal nyomulhatunk, akik idővel fejlődnek, és lassan felnőtté válnak. A játékosok saját kastélyt építhetnek, amiket jó pénzért fejleszthetünk, továbbá megoszthatunk társainkkal, vagy akár túl is adhatunk rajuk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)