Hirdetés

Disney Universe bejelentés

|

Online móka kicsiknek és... csak kicsiknek!

Hirdetés

A Disney bejelentette online többjátékos akció-kaland játékát, a Disney Universe-t.

Hat nagyobb világban kalandozhatunk majd olyan pályákon, melyek a stúdió animációs és élőszereplős filmjeire fognak épülni. Összesen 40 kinézet közül választhatnak a gyerkőcök a filmekből, mint például Lilo és Stitch, Alice Csodaországban, Szörny Rt., vagy Tron Legacy. A megjelenés után további kosztümök és univerzumok lesznek elérhetőek. Tekintsétek meg az előzetest:

A Disney Universe PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is érkezik, még az idei évben.

Őszinte leszek: nekem nem tetszik az ötlet. Nem tetszik, mert az előzetes és az első képek alapján ezzel a szülők nem nagyon fognak játszani, úgyhogy a célközönség a kisebb korosztály. Őket beültetni viszont a gép elé pár évesen nem túl kifizetődő. Persze jobb, mintha a Duke Nukem Foreverrel játszanának, de 5-6 évesen inkább autókázzanak, vagy apukával teniszezzenek a Wii-n. Vagy ez csak az én véleményem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)