Hirdetés

Dissidia: Final Fantasy - új trailer jött, benne a megjelenési dátummal

|

A Square Enix új verekedős csodája már csak néhány hétre van a megjelenéstől, így hát meg is kaptuk hozzá a dátumbejelentő videót.

Hirdetés

A Dissidia Final Fantasy ismerős lehet azoknak, akik megszállott PSP játékosok voltak a 2000-es évek alatt. Akkor ugyanis megjelent egy játék ezzel a címmel, amiben az FF sorozat népszerű karaktereivel bunyózhattunk.

A most érkező Dissidia hasonló koncepcióval működik, csak már a PlayStation 4-es közönség igényeihez igazítva. Hogy mennyire lesz népszerű, hogy a szerepjátékok hőseivel csapkodhatunk, az majd kiderül a néhány héten belül esedékes megjelenés után. Ugyan a trailer nem túl bőbeszédű, de feltételezhetően az árkád verzió érkezéséről van szó.

A PlayStation 4 port megjelenése majd csak az árkád verziót követően lesz esedékes. Mindenesetre a Dissidia Final Fantasy Japánban 2015. november 26-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)