Hirdetés

Divine Divinity a GOG kínálatában

|

Azok a régi szép idők, amikor az ember egy jobb RPG-vel több száz órán át eljátszhatott...

Hirdetés

Bizony, a mai felgyorsult világban már szinte elképzelhetetlen, hogy a régebbi RPG játékok nem csak 30-40 órányí időt raboltak el életünkből, de néha ennek többszörösét. A Divinie Divinity például emlékeim szerint jópár hétig a monitor elég szegezett, és aki esetleg lemaradt volna róla anno, itt a nagy lehetőség.

A Divinity 2: Ego Draconis nemzetközi színre lépése előhangjakánt ugyanis a Larian a GOG-on kínálja egykor nagyon népszerű játékát. Ahogy azt már megszokhattuk, a GOG-os Divinie Divinity semmiféle DRM-el nem fertőzött, fut a legújabb operációs rendszereken, és a kornak megfelelő felbontásokban is hajlandó futni. Mindezen extrákért 5,99 dollárt kell leszurkolnunk a virtuális kasszánál, viszont ennyit mindenképpen megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)