Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis - Elrajtolt a honlap

|

A Divine Divinity folytatása az idei esztendő egyik legjobb szerepjátéka és a belga játékfejlesztés ékköve lehet.

Hirdetés

A dtp entertainment büszkén kürtölte világgá sajtólevelében, hogy útjára indították a Divinity 2: Ego Draconis honlapját. (Van mire döngetni a mellüket, hiszen tényleg igényes lett, de ez csak a saját véleményem.)
A sárkánylovagok és sárkányölők epikus küzdelme azzal kezdődött, hogy az első rész főhősét elpusztította egy lovag, kinek ereiben nemes ősgyíkok vére csörgedezett. Kardját tartó kezét azonban nem saját akarata vezette, a valóságban Damien, az Elátkozott állt a háttérben. Az ő számlájára írható a végzetes csapás, de erről senki sem tud. Így történt, hogy a tisztalelkű paladinok háborút hirdettek a sárkánylovagok ellen.

Divinity 2: Ego Draconis - 13. kp Divinity 2: Ego Draconis - 14. kp Divinity 2: Ego Draconis - 28. kp Divinity 2: Ego Draconis - 29. kp



Az Ego Draconis hőse egy fiatal paladin, akiről a sors szeszélye folytán kiderül, hogy sárkányok utóda. A barátokból ellenségek lesznek, az ellenségekből pedig szövetségesek.
A kezdés izgalmas, a folytatás pedig nem kevésbé, amiről a fő történetszál mellett számos, a végletekig kidolgozott mellékküldetés gondoskodik majd. Megjelenés elvileg nyáron PC-re és X360-ra. Várjuk?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)