Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis - Én, a sárkány

|

Sárkányos szerepjáték egy sárkánnyá változó sárkányölő lovag története nyomán, amiből sárkányos képek érkeztek. Meglepő?

Hirdetés

A Divine Divinity és a Beyond Divinity miatt elismerő pillantások kíséretében végrehajtott vállveregetést érdemlő Larian csapata az utóbbi éveket a jófajta belga sörök kortyolgatása mellett azért dolgoztak is. Például összehoztak egy konzolon is remekül muzsikáló, szépséges dolgok megjelenítésére alkalmas grafikus motort.

Divinity 2: Ego Draconis - 32. kép Divinity 2: Ego Draconis - 31. kép



Persze nem merült ki ennyiben ténykedésük, hiszen kerekítettek köré egy egész kerek kis történetet, ami fél évszázaddal az első rész eseményei után játszódik. Az elmúlt évtizedek során számos tragédia sújtotta Rivellon világát, de egy sem volt annyira meghatározó, mint az Divine Divinity isteni magasságokba emelkedett hősének halála. A végzet szárnyakon érkezett egy sárkánylovag képében. Ezen felbuzdulva a paladinok rendje szent esküvel fogadta, hogy az összes szárnyas, pikkelyes, mobil kazánt kupán vágja, s papucsot csinál belőle.

Divinity 2: Ego Draconis - 30. kép Divinity 2: Ego Draconis - 29. kép Divinity 2: Ego Draconis - 28. kép



A folytatás főszereplője egy kezdő sárkányvadász, aki a sors szeszélye folytán maga is sárkánylovaggá (sárkány formáját felvenni képes harcos) válik, fegyvertársai pedig barátból ellenséggé. Ez kissé átrajzolja majd kapcsolatrendszerét, s a civil lakosság hozzáállása is megváltozik. Ugyanakkor az érem kellemesebb oldalaként repülő ősgyíkká változva hatalmas távolságokat küzdhetünk le, légi harcokba keveredhetünk, s a magasból pörkölhetünk oda a ránk vadászó ellenségnek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)