Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis képz

|

Néhány új screenshot látott napvilágot, melyek a Divinity 2: Ego Draconis szépségét hivatottak prezentálni.

Hirdetés

A Divinie Divinity anno, egy érdekes egyveleg volt. A játékmenet erősen a Diablora hajazott, de mögötte egy jóval komplexebb RPG rendszer lapult, és sztori is inkább a Baldur's Gate-ben megszokotthoz hasonlított.

A Larian Studios játéka nagyon sok rajongót szerzett, így nem is volt kétséges, hogy érkezik valamiféle folytatás. A Beyond Divinity csak egy kis kitérő volt, nem az igazi második rész, mert az most érkezik majd, a Divinity 2: Ego Draconis képében. A folytatásban minden eddiginél hatalmasabb szereplőjévé válhatunk Rivellionnak, ugyanis a hosszú, göröngyös út végén Dragon Lord lesz belőlünk. A sztori részletei természetesen nem tudjuk, de álljon itt néhány kép, hogy tudjuk, mire számítsunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)