Hirdetés

Divinity 2: Flames of Vengeance kiegészítő közeleg

|

A belga Larian lazsálás helyett a Divinity 2: Ego Draconis megjelenése után rögvest nekilátott a kiegészítőnek.

Hirdetés

Kiegészítő lemezt pénztáraknál elhasaló játékhoz nem szokás kiadni, így minden bizonnyal sikerként könyvelheti el a dtp Entertainment az általa forgalmazott Divinity 2: Ego Draconis című fantasy szerepjátékot. A németek legalábbis megvesznek érte.



Egy harmadik részre talán még nem érett meg az idő, ám egy kiegészítő nem árthat, vélték a kiadónál, így továbbra is támogatásukról biztosították a belga fejlesztőcsapatot. A srácoknak tehát egy darabig még biztos lesz munkájuk, és pénzük is, amit sörre és sültkrumplira költhetnek, ha már egyszer Belgiumban élnek. No de elég a tréfából!



A Divinity 2: Flames of Vengeance augusztusban érkezik PC-re és Xbox 360 játékkonzolra egyaránt. A harmincnál is több küldetést és legalább tizenöt óra játékidőt nyújtó kalandok visszavezetnek Rivellon földjére, ahol korántsem honol béke és nyugalom. A sárkánylovagnak ideje szembenéznie végzetével, valamint megbarátkoznia a gondolattal, hogy nem mindenki az, aminek mutatta magát. Az elvarratlan szálak és megválaszolatlan kérdések felszámolása mellett még a grafikus motor megpiszkálására (gy.k.: Szebb, gyorsabb, stabilabb lesz a játék.) is sort kerítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)