Hirdetés

Divinity: Original Sin II - hamarosan Kickstarteren a folytatás

|

Ahogy az várható volt, jön a Divinity: Original Sin II, amit a fejlesztők ismét a közösség segítségében bízva szeretnének megvalósítani. Tippelhettek, hány óra alatt lesz meg a kellő összeg.

Hirdetés

Nagyjából négymillió euróból készült el a Divinity: Original Sin, melyből majd' 900 ezer eurót a Kickstarternek köszönhetően sikerült összegyűjteni.

A többször elhalasztott játék 2014 júniusában jelent meg, és már megjelenésének hetében 160 000 példányban fogyott, a kritikusoktól pedig szinte kivétel nélkül 80-90%-os értékeléseket kapott. Amikor a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziót bejelentették, az eladások alulról súrolták az egymilliót, így borítékolhattuk, hogy előbb-utóbb lesz folytatás. Mint ma bejelentették, a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampánya augusztus 26-án indul, és a PAX Prime-ra már játszható verziót visznek.

További részleteket a kampány indulásával egyidőben árulnak majd el, addig is azt kérik a rajongóktól, hogy segítsenek eldönteni, a különböző értékű támogatásokhoz milyen jutalmak járjanak. Az öltetládát itt találjátok, dobjátok be, mi az, amiért ti szívesen fizetnétek többet. Ajándékokban gondolkodjatok, a jelenleg legtöbb szavazattal rendelkező felnőtt mód és a négy fős co-op teljesen más téma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)