Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - Xbox One-ra és PS4-re is jön

|

Az utóbbi évek egyik legjobb szerepjátéka a jelenlegi generációs konzolokon is tiszteletét fogja tenni, és nem is kell vészesen sokat várni rá.

Hirdetés

Engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhettem a Divinity: Original Sin II-t és még így, hónapokkal a befejezése után is azon kapom magam, hogy visszavágyom a játék világába. De nem csak én voltam elragadtatva tőle, ugyanis a Larian Studios kiváló szerepjátéka nem csak kritikai, hanem pénzügyi sikert is aratott. 

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a stúdió mikor jelenti be a konzolos változatokat (ahogy tette azt később az első rész esetében is), most pedig megtörtént a megerősítés. A Divinity: Original Sin 2 PlaySation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni a Bandai Namco kiadásában, valamikor augusztus folyamán.

A felhasználói felület a konzolosok igényeihez lesz igazítva, valamint ezekre a platformokra is elérhető lesz a négyfős online co-op, illetve a kétfős osztott képernyős kooperatív mód is.

Mindenképp érdemes rápróbálni, ha szeretitek a műfajt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)