Hirdetés

Divinity: Original Sin - több mint félmillió eladott példány

|

A Larian nagyon elégedett a Divinity: Original Sin eladásaival és már szövögetik is az új terveiket.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin nemcsak nekünk tetszett, de a Metacritic-en is 87%-on csücsül (89%-os felhasználói értékeléssel) és ez bizony meg is látszott az eladásokon.

A Divinity: Original Sin már ötszázezer eladott példánynál jár, ami azt jelenti, hogy a stúdió vissza tudta fizetni az adósságait és mostantól a játék profitot termel. A stúdió feje, Swen Vincke elmondta, hogy még "elég hosszú ideig" tervezik támogatni a játékot, folyamatosan jönnek majd az új megoldások, átdolgozzák egy kicsit a motort is, illetve jön a kontrollertámogatás és a kooperatív módon is dolgoznak még.

Vincke elmondta, hogy a jövőben is szeretnének az RPG vonalon mozogni, de ugyanakkor új világokat fognak alkotni, amikben "az innovatív játékmechanizmusok az old-school értékekre építkeznek". Ez az Original Sin egyik legszimpatikusabb vonása is, úgyhogy izgatottan várjuk a folytatást. A Larian nem tervezi, hogy a következő játékot is Kickstarterre viszi, először ők szeretnék belerakni a pénzt, aztán majd meglátják, hogy szükségük van-e többre a terveik megvalósításához. A játékosokat viszont szeretnék már a fejlesztés korai stádiumában bevonni.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszett a Divinity: Original Sin? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)