Hirdetés

DJ Hero - drága lesz, de meg fogja érni...

|

...legalábbis az Activision szerint - hiszen sok kritika érte őket, miután kiderült, mennyibe fog kerülni a játék...

Hirdetés

Aki esetleg nem hallotta volna, a "rocker" Guitar Hero sorozat kistesója, a DJ Hero sorozat első része novemberben jelenik majd meg egy speciális scratch kontrollerrel és több, mint 100 fontba (35 ezer forint) fog majd kerülni...

S ismerve a magyar viszonyokat, mire ideér, lesz az 40 ezer fölött is. Az Activision persze védi a mundér becsületét, hiszen szerintük a játék "elképesztő értékeket hordoz"

"Nem kommentáljuk az árazási stratégiánkat" - nyilatkozta a kiadó embere - " a játékba hihetetlen mennyiségű értéket pakolunk. Egyrészt a felhasználó egy vadiúj interaktív élményt kap több, mint 100 dallal, amelyből 80 egyedi mix, s persze a legnagyobb előadók legjobb dalaiból válogattunk,  olyanoktól, mint Jay-Z, Eminem, Benny Benassi, Gwen Stefani vagy mondjuk a Black Eyed Peas"

A kritikai megjegyzések főleg azért erősek, mert a Hero sorozat eddigi tagjai (amelyekben játék + gitárkontroller is volt) megjelenésükkor 70 fontba kerültek általában (ami kb 22 ezer forint)

A ShopTo online bolt szerint a játék 2009 november 13-án jelenik majd meg.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)