Hirdetés

DLC-ben szeretne visszatérni a Cyberpunk 2077 egyik mellékszereplője

|

Jóval többet is szívesen láttunk volna belőle a Cyberpunk 2077-ben, szóval mi biztosan nem elleneznénk egy ilyen DLC-t.

Hirdetés

A következőben spoilerek következnek a Cyberpunk 2077 nyitányával kapcsolatban, szóval csak és kizárólag ennek tudatában folytassátok az olvasást! 

A Cyberpunk 2077 első promóciós anyagai a történet fontos szereplőjének állították be V világi nagy cimboráját, Jackie Wellest. Később kaptunk egy olyan gameplay anyagot, amiben Jackie halálát is láthattuk, de egyrészt ekkor még nem lehettünk tisztában azzal, ezek az események pontosan mikor is történnek a játékban, másfelől pedig simán benne volt a pakliban, hogy valahogy feltámad a pajtásunk. 

Nos, végül kiderült, hogy Jackie Welles már követlen a játék prológusában fűbe harap. Később még lesz egy minimális szerepe a sztoriban, de jóval kevesebbet kapunk belőle, mint amire számítani lehetett. A karaktert életre keltő Jason Hightower viszont úgy gondolja, egy DLC-ben még mindenképp foglalkozni kéne Jackie-vel.

Hirdetés

Hightower szerint meglenne a mód arra, hogy Jackie méltó módon térhessen vissza egy esetleges DLC segítségével (azt ugyebár már tudjuk, hogy számos ingyenes bővítmény érkezik majd a játékhoz): a színész úgy gondolja, hogy karakterének tudatát valahogy úgy kellene feltölteni V-be, mint ahogy Johnny Silverhand személyiségmintája is a főhős részévé válik. Így gyakorlatilag ő is megjelenhetne előttünk, és cseveghetnénk vele, miközben küldetéseket oldunk meg Night Cityben. Abba már ne menjünk bele, bizonyos döntéseink esetén mi történt amúgy Jackie tudatával a halála után, legyen elég ennyi spoiler mára.

Érdekes ötlet, annyi szent. Szerintetek működne a dolog, vagy felesleges bolygatni az egészet, és hagyjuk Jackie-t békében nyugodni? A Cyberpunk 2077 eddigi legnagyobb, 1.1-es frissítése egyébként épp most érkezett meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)