Hirdetés

DLC szaküzletek a Fable 3-ban

|

A Fable 3 se lesz DLC-mentes, de nagyon jópofa módon lehet hozzájutni a pakkokhoz, melyek Molyneux szerint kiteljesítik majd a dickensi élményt.

Hirdetés

Molyneux úr, rendes angol úriemberhez méltó módon, úgy tűnik Charles Dickens regényein nőtt fel, legalábbis nagyon szeretheti a dickensi világ sötét, nyomasztó, nehéz levegőjét. A Fable 3 képeit elnézve, és az eddigi információk alapján elég egyértelmű, hogy olvasmány-élményei adták az ihletet a játék légkörének megteremtéséhez. Egy friss interjújában kifejtette, mindig azt gondolta, hogy nagyszerű élmény lenne Dickens Londonjában sétálgatni, és most nagyon boldog, hogy ezt a Fable 3-ba be tudták építeni.

A játékot a későbbiekben DLC-kkel bővíthetjük (ezen persze nem lepődünk meg), amikben új mellék-epizódokat kapunk, és hogy a dickensi élményt minél jobban átélhessük, a korabeli London (nem tudni mennyire lesz pontos az adaptáció) minden pakkban újabb és újabb arcát fedi fel előttünk. Szellemes ötlet, hogy a tartalmakat nem a hagyományos módon, Molyneux bácsit idézve, "otromba kezelőfelületeken keresztül" lehet majd letölteni, hanem a virtuális Albion egyes boltjaiban, amolyan DLC szaküzletekben vehetjük meg őket. Már csak az a kérdés, hogy virtuális érméket kell-e majd értük lecsengetni, vagy a bankkártyánk adatait fogjuk megadni...

A Fable 3 a legfrissebb hírek szerint novemberben készülhet el teljesen, és még idén megvásárolhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)