Hirdetés

DLC-ket kap a Pokémon Scarlet és Violet, a Netflixre pedig olyan Pokémon sorozat érkezik, amihez foghatót még sosem láttunk

|

Nem a mai volt minden idők legizgalmasabb Pokémon Presents eseménye, de két hírt azért érdemes kiemelni.

Hirdetés

Ma van a hivatalos Pokémon-nap, mivel anno ezen a napon jelent meg Japánban a Pokémon Red és Green, vagyis ekkor indult el hivatalosan is az immár az egész világot meghódító franchise. A jeles ünnep örömére a The Pokémon Company megtartotta aktuális online eseményét, a 2023-as Pokémon Presentset, ami nem igazán emelhette meg a rajongól pulzusát.

Prémium kártyajátékos csomag és a továbbra is végtelenül fura Pokémon Sleep játék (ami az alvásunkat vizsgálja) mellett bemutatkozott például a Pokémon GO Plus+ nevű új kütyü (igen, "plus plus"), és elhangzott még pár apróság, de igazából két érdemi bejelentés történt.

Hirdetés

Egyrészt megtudtuk, hogy ahogy az várható volt, kapni fognak DLC-t a Pokémon Scarlet és Violet játékok. A The Hidden Treasure of Area Zero című bővítményt két részre osztották a fejlesztők: ősszel fog érkezni az első fejezet, vagyis a The Teal Mask, 2023 telén pedig a második felvonás, a The Indigo Disk. 

A kiegészítőkben természetesen lesznek új és visszatérő zsebszörnyek, a pakkot pedig egyben lehet megvenni, elvileg hamarosan elérhetővé is válik a Nintendo eShopban.

Ha pedig valaki nem játszana a pokémonokkal, hanem inkább nézné őket, az alábbi előzetest érdemes megcsodálnia.

A Netflix és a The Pokémon Company együttműködésének hála ugyanis érkezik egy Pokémon Concierge című sorozat. A széria stop-motion technológiával készül, a Dwarf Animation Studio fejel majd a gyártásért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)