Hirdetés

DMC Devil May Cry - Akció a köbön

|

Dante amilyen fiatal, éppen olyan heves, ezért ha harcra kerül sor, nem találni nála lelkesebb akciókedvelőt.

Hirdetés

A Ninja Theory által fejlesztett reboot egyöntetű és egyúttal meghökkentő közutálatnak örvend a Devil May Cry széria rajongótáborától.

A Capcom ennek ellenére továbbra is bízik a Ninja Theory munkájában, kiadtak hát egy újabb előzetest, melyben Dante akcióőrületét láthatjuk, ráadásul összeakasztja képzeletbeli bajszát egy hatalmas pókszerű főmuftival is. Mielőtt azonban bőszen a play gombot keresnétek, az én felelősségem hangsúlyozni, hogy a trailer alatt heavy metal zene szól. Ha esetleg valaki allergiás rá, akkor bátran tolja lejjebb a hangerőt és élvezze csak a látványt...

A szimplán csak DMC néven futó reboot a következő év elején érkezhet meg a szokás három platformra: PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)