Hirdetés

DmC: Devil May Cry - Bemutatkozik a Son of Sparda Edition

|

Megannyi finomsággal a belsejében érkezik a DmC: Devil May Cry gyűjtői kiadása, a Son of Sparda Edition.

Hirdetés

Sok játékos kezeli fenntartásokkal a DmC Devil May Cry megújulását és a főszereplő stílusát, de abban biztosak lehetünk, hogy a Capcom és a Ninja Theory nem hagyja cserben a vásárlóit és ízléses gyűjtői kiadást rittyentett össze a játékhoz. A Son of Sparda Edition az európai játékosok privilégiuma lesz és a következő dolgokat tartalmazza:

- DmC Devil May Cry alapjáték

- Díszdoboz

- Dante nyaklánca

- DLC csomagok: Samurai Pack ás Character Perk

A Samurai Pack tartalmát tekintve Devestator-változatra frissíti Dante fegyverarzenálját, míg a Character Perk extra upgrade pontokat biztosít már a játék kezdetétől. A Sons of Sparda Edition még nem előrendelhető, de a napokban várhatóan azzá válik.

A DmC: Devil May Cry PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra mutatkozik be 2013 januárjában, míg a PC-s verzió valamikor később kerülhet csak kiadásra.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)