Hirdetés

DNF: és mégis megjelenik!?

|

Rendhagyó jegyzetében kollégánk a játékipar Bolygó Hollandija kapcsán tovatűnt ifjúsága felett nosztalgiázik, eldörgöl pár könnycseppet, és hitetlenkedik, hogy mégis mozog a Föld. Mindössze 10 évvel a bejelentés után lesz Duke Nukem Forever!

Hirdetés

Mikor 1997-ben közénk szórták a folytatásról, a Duke Nukem Foreverről szóló első híreket, finoman szólva is eksztatikusan fogadtuk. 1998 és 2001 között több előzetes kép is napvilágot látott, de a játék valahogy csak nem akart elkészülni. Az azóta elhíresült és a legviccesebb szakmai aranyköpések közt emlegetett "megjelenés dátuma: majd ha kész lesz" sem sok jóval kecsegtetett. A történetről még ennyit sem lehetett tudni. 1997-ben a PC Gamer novemberi számában arról olvashattunk, hogy Doctor Proton, Duke eredeti ellenfele is felbukkan a folytatásban. Egy 1998-ban napvilágot látott trailerben Duke oldalán felbukkan egy harcostárs, bizonyos Bombshell (kb. Bombázó) nevű hölgy. 2001-ben már viszont nyoma sem volt. Összevesztek volna?
A teljes cikket itt olvashatod tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)