Hirdetés

DNF infók?!

|

Pár napja frissült a 3D Realms honlapja. A rövid szösszenet lényege, hogy a csapat még mindig él, és annyira elfoglalt, hogy az oldaluk frissítésére sincs idejük. Aha...! :D Ezen felindulva elkapta a VE3D George Broussard-ot, a csapat fejét pár kérdés erejéig. A csávó arról mesél, hogy a legtöbb időt a pályák elkészítése jelenti. Ezek szerint még azokkal sincsenek készen? Aztán megkérdezték, mi a véleménye az UnrealEngine 3-ról, s hogy a Duke Nukem Forever néz-e úgy ki, hiszen annak motorja még a legelső generációra épül, a legutóbbi hírek szerint. Ezt nem erősítette meg, de nem is cáfolta, csupán annyit mondott, hogy az UE3 engine olyan, mint a Doom III motorja felturbózva nagyobb textúrákkal és sokkalta nagyobb poligonszámmal. Ezzel nem akart semmit lehúzni, hisz saját bevallása szerint tetszett neki a D3. Mellékes infó, hogy nem lesz korlátozva a mentések száma a játékban és hogy szerinte még mindig nem gáz, hogy nem készültek el a projekttel... Oké, de vajon miből finanszírozzák a 25 tagú csapat költségeit? Na mindegy, George megigérte, hogy még a mi életünkben meg fog jelenni a DNF! :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)