Hirdetés

DNS-t Richard Garriottnek

|

Richard Garriott fura ember... most éppen azzal próbálja reklámozni a Tabula Rasát, hogy DNS-t visz az űrbe.

Hirdetés

Richard Garriott az űrbe megy, ezt már egy ideje tudjuk. Amióta kitalálta megfogant a fejében ez a gondolat, megszületett a Tabula Rasa és csúnyát bukott. Adjuk össze a kettőt, és itt a remek reklám-ötlet: aki játszik a Tabula Rasával (elég csak az ingyenes trial verzióval), az kap egy esélyt, hogy az űrbe menjen. Persze nem személyesen, az meglehetősen bonyolult lenne: Lord British a negyven szerencsés nyertes DNS-ét vinné ki, digitalizált formában egy merevlemezen, mely a genetikai mintákon kívül az emberiség legnagyobb találmányairól, teljesítményeiről is tartalmazna információkat. Ezeket az adatokat egy Földön kívüli biztonsági másolatnak szánják... ha kipusztul az emberiség, és magasan fejlett idegenek évmilliók múlva rábukkannak az apró csomagra, akkor legyen lehetőségük klónozni 40 HC játékost.

Elolvastam a forrást kétszer, megírtam a hírt, és még mindig csak annyi a reakcióm, hogy: "He?"

 

immortality.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)