Hirdetés

Döbbenetesen olcsó most a Dead Space remake

|

Ritka az ilyen jó lehetőség, érdemes kihasználni.

Hirdetés

Noha idén több jutott a rivaldafényből egy másik remake-nek, a kívül-belül megújult Resident Evil 4-nek, igazságtalan lenne megfeledkezni arról, hogy a Motive Studio ugyanolyan lelkiismeretes munkát végzett a 2008-as Dead Space modernizálásával, mint a Capcom a saját klasszikusával. Isaac Clarke rémálomba illő kalandját a USG Ishimura fedélzetén nagyszerű élmény volt újra felidézni, pláne, hogy a fejlesztők nemcsak szebb, de intenzívebb és a narratíva szempontjából is kerekebb élményt varázsoltak az egyébként még ma is kifejezetten jó túlélőhorrorból.

A januárban megjelent Dead Space remake halloweenre időzítve, október végén került be az EA Playbe, és így áttételes módon elérhetővé vált az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass tagoknak, akiknek elég az előfizetés havidíját kicsengetniük, hogy játszhassanak vele.

Hirdetés

Ha valaki meg is szeretné tartani a játékot, annak itt a talán soha vissza nem térő alkalom, hogy lényegében aprópénzért, mindössze 3295 forintért hozzájusson a három egyedi szkafandert (Infested, Lone Survivor, Venture) és két extra kinézetet (Sanctified, Bloody) tartalmazó Dead Space Digital Deluxe Editionhöz, melynek egyébként 32 990 forint az alapára. A 90 százalékos kedvezmény érvényesítésének egyetlen feltétele, hogy rendelkezzünk Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, ami 4790 forint, tehát még akkor is elgondolkodik az ember a vásárláson, ha ezt az összeget is hozzá kell adnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)