Hirdetés

Döbbenetesen számokat produkál Steamen a The Finals, mindenki erre pörgött most rá

|

Ebben azért jelentős szerepet az idei The Game Awardsos szereplése is a játéknak, de ez nem csökkenti érdemeit.

Hirdetés

Hivatalosan is elrajtolt az ide The Game Awards műsora alatt a The Finals névre keresztelt multis lövölde, ami nem mellesleg teljesen ingyenesen játszható. Mi is elvittük már egy próbakörre az Embark Studios újító szándékkel készült shooterjét, ami valóban a már megszokottól eltérő élményt kínál, viszont ezt a lehető legjobb formában teszi.

Éppen ezért talán annyira az sem meglepő, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a játékra. Erről árulkodnak többek között a SteamDB statisztikái is, amikből kiderült, hogy lényegében 12 órával a hivatalos megjelenése után

már több mint 200 ezer ember pörgette egyidőben a lövöldét, amit jelen cikk írásának pillanatában is több mint 150 ezren játszanak.

Nehéz ezt nem kiemelkedő eredménynek nevezni.

Hirdetés

A szám pedig minden bizonnyal a jövőben csak növekedni fog, hiszen már a novemberi béta időszak alatt is sikerült meghaladni a 250 ezer feletti játékosszámot úgy, hogy ekkor még közel sem volt a figyelem középpontjában a vetélkedős tematikára felépített shooter.

Ráadásul jelen statisztikában a konzolosok nem szerepelnek, ami általában jelentős hányadát teszi ki a játékosoknak.

Nálatok pörög a The Finals? Mit gondoltok róla?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)