Hirdetés

Dobj el mindent, akár részletre is megvehető a Starfield-gördeszka

|

A stúdió szerint műalkotásnak sem utolsó a rendhagyó rajongói termék.

Hirdetés

Az évek során a Bethesda neve egyfajta mémmé vált a játékaikat jellemző bugok miatt, ettől viszont még mindig az iparág egyik legsikeresebb csapatáról van szó, amely olyan jelentős címekkel gazdagította a felhozatalt, mint a The Elder Scrolls: Oblivion, a 3D-be átültetett Fallout-széria vagy a Skyrim.

A csapat rajongói tehát teljes joggal izgatottak az ősszel érkező vadonatúj IP, a sci-fi vonalat erősítő Starfield miatt, a szeptember 6-i megjelenésig hátralevő időt pedig akár egy gördeszka megvásárlásával is elüthetik.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy ez miként kapcsolódhat a világűr felfedezésének témájához, de inkább ne is feszegessük a kérdést, csak tudjuk be a dolgot annak, hogy valaki a merchandise-osztályon nagyon túl akart lépni a szokásos sapka-póló-bögre kombón. Aki ellenállhatatlan vágyat érez - az egyébként elég menő - Starfield Aerial Skate Deck behúzására, annak kb. 25 ezer forintnyi dollárt kell leszurkolnia, az USA-ban élő vásárlók pedig akár részletre is megvehetik a terméket.

A 20 x 80 cm-es deszkához ugyanakkor nem jár griptape, függők és kerekek sem, tehát csak egy lapot kapunk, amihez nekünk kell hozzátennünk a tényleges használathoz szükséges alapvető elemeket. Cserébe viszont a Bethesda leírása szerint az Aerial Skate Deck olyan szép, hogy akár falra akasztott műalkotásként is megállja a helyét.

Reméljük, hogy végül maga a játék sem lesz kevésbé kreatív, mint ez az árukapcsolás, főleg, hogy a Microsoft nemrég azt ígérte, hogy ezúttal a bugok számát is rekord alacsonyra tekerik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)