Hirdetés

Dobos póló zeneőrülteknek

|

Az alábbi hír kissé bulváros, bevallom. Azonban ügyes és leleményes játékosok akár Guitar Herozáshoz is használhatják ezt az új pólót.

Hirdetés

Az emberi leleményesség (vagy hülyeség?) kimeríthetetlen. Legújabb találmány ugyanis nem más, mint egy olyan póló, amelyen egy bongó dob van négy ütőfelülettel. 

Ez önmagában még nem lenne szenzáció, azonban a négy ütőfelület meg is szólal, ha megütjük őket! A pólóban ugyanis egy aksi által működtetett hangszóró is található beépítve , amely reagál arra, ha megérintjük a dobok ütőfelületeit. Az elektronikát könnyű eltávolítani, így a 100 százalékos gyapjúból készült póló könnyen mosható - utána viszont barátainkat kisérhetjük vele egy-egy Guitar Hero játék, vagy valamely igazi zenei aktivitás során - és csak a mellkasunkat kell ütögetni. 

Aki azonnal szeretne ilyen pólót az 60 dolcsit kuporgasson össze mihamarább (mintegy 12000 forint) és a pólót erre a linkre kattintva tudja megvásárolni. 

Amennyiben bármelyikőtök megvenné a pólót, kérjük, készítsen a működéséről videót és töltse fel a GSTV oldalára , igencsak kiváncsiak lennénk, hogy működik a cucc.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)