Hirdetés

Dobozos formában is megjelenik a Baldur's Gate 3, de nagyon nehéz lesz hozzájutni

|

A játékosok túlnyomó többsége kénytelen lesz beérni valamelyik digitális kiadással.

Hirdetés

Miközben a PC-seknek már hosszú ideje ez a normális, a konzolos közösség csak mostanában kezdi megtapasztalni, hogy milyen is, amikor egyre több AAA kategóriás játék kiadója, fejlesztője dönt úgy, hogy köszöni szépen, bőven elég lesz neki az eladások túlnyomó hányadát kitevő digitális verzióval foglalkozni, nem hiányoznak még a kézzelfogható példányokkal kapcsolatos extra terhek is. Ezt az utat választotta a Remedy és az Epic Games az Alan Wake 2-vel, és hasonló döntésre jutott a Ryu Ga Gotoku Studio és a Sega párosa a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

De nincsenek egyedül, mivel a Larian Studios is kizárólag digitális formában adta ki PC-re a Baldur's Gate 3-at, és ugyanígy fogja kiadni PlayStation 5-re is. Még a kézzelfogható extrákkal megpakolt gyűjtői kiadás sem jelent kivételt.

Hirdetés

Lesz azonban egy módja, hogy dobozos, lemezes Baldur's Gate 3-mal gyarapítsuk a gyűjteményünket, mivel Japánban a Spike Chunsoft hozza forgalomba a Dungeons & Dragons szabályrendszerének ötödik kiadására épülő szerepjátékot, és Lariannal kötött megállapodás értelmében nem csak digitálisan lehet majd megvenni a PS5-ös változatot. A Gamespark beszámolója arra nem tért ki, hogy sztenderd műanyag tokban érkezik majd a játék, vagy esetleg prémium hatást keltő fémtokban, de annak, aki feltétlenül a polcán szeretné látni, valószínűleg mindegy is.

Vonatkozó hír, hogy a PlayStation 5-ös Baldur's Gate 3-at két a megjelenést megelőzően már elő lehet tölteni. Ez természetesen nem csak a Japánban élő játékosok privilégiuma.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)