Hirdetés

Dobozos kiadást kap a Cyberpunk 2077-tel egybecsomagolt Phantom Liberty, itt a megjelenési dátum

|

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy feltehessük a polcra az alapjáték és a kiegészítő lemezét is tartalmazó dobozt.

Hirdetés

Lassan mindenkinek meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy idővel az lesz a természetes, ha egy konzolos játékot csak digitális formában lehet beszerezni, ráadásul nem a kis költségvetésű, a tradicionális terjesztés költségeit kigazdálkodni képtelen indie-k alkotásairól beszélünk, hanem a legnagyobb AAA kiadók és stúdiók címeiről. Persze, amíg a konzolgyártók olyan gépeket is piacra dobnak, amelyekben lesz optikai meghajtó, addig még számíthatunk dobozos/lemezes kiadásokra, csak épp egyre kevesebbre - lásd az Alan Wake 2 vagy a Like a Dragon Gaiden: The Man Whe Erased His Name példáját. De egészen a közelmúltig a Baldur's Gate 3 is ezen az úton járt.

Mindenesetre ez az utókornak való megőrzés szempontjából nem túl szerencsés folyamat már lezajlott a PC esetében, és előbb vagy utóbb a konzolok is sorra kerülnek. Jól jelzi ezt az is, hogy az iparági szereplők kommunikációja már úgy módosult, hogy rendszerint külön kiemelik, ha az adott játék kézzelfogható formában is napvilágot lát.

Hirdetés

Hasonlóképpen járt el a CD Projekt RED is, mely kevéssel ezelőtt kürtölte világgá, hogy ügyvezetőjének korábbi ígéretéhez híven, egy végső, minden tartalmat magában foglaló kiadásban is megvehetjük majd a Cyberpunk 2077-et. Önkritikus módon eltekintett attól a stúdió, hogy ráaggassa a Game of the Year Edition nevet, mert bár több ilyen díjat is nyert a belsőnézetes akció-RPG, ez lehet, hogy sokak fülében hamisan csengene.

A Phantom Liberty kiegészítőt is tartalmazó Cyberpunk 2077 Ultimate Edition december 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)