Hirdetés

Dobozos Torchlight 2 Magyarországon is

|

Pontos megjelenés még nem ismert, de az biztos, hogy polcunkra is feltehetjük majd a sikeres Torchlight folytatását.

Hirdetés

A Torchlight 2-t szintén a Runic Games készíti, akinek alapítói a Diablo 1-2, Mythos és Fate játékokon is dolgoztak, úgyhogy a minőség garantált.

A mai napon a Cenega, a kiadó Runic Games hivatalos magyar partnere bejelentette, hogy kis hazánkban a CNG Hungary fogja forgalmazni a játékot, így biztosan lesz dobozos változat is belőle.

A folytatásban mindazt megkapjuk, amit az első részben annyira kedveltünk (humor, akció, több száz loot), sőt, ezeket megfejelik még egy online játékmóddal is. Akár többen is kalandozhatunk, oldhatunk meg küldetéseket és készíthetünk új térképeket. Bizony-bizony, ismét beköszön a TorchEd is, ami lehetővé teszi, hogy saját pályákat, küldetéseket készítsünk. A második részben továbbá már el is hagyhatjuk Torchlight városát, hogy barangoljunk a hatalmas világban, miközben dinamikus napszak- és időjárás változások kísérnek minket utunkon. Amennyiben hőseink kellően magas szintre jutnak, "nyugdíjba" küldhetjük őket, így új hőseink extra felszerelésekhez és képességekhez juthatnak.

Hivatalos megjelenési időpontról még mindig nem tudni, de az biztos, hogy a Torchlight 2 még idén érkezik PC-re. Ide vele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)