Hirdetés

Doctor Who: Legacy - itt a pontos megjelenés

|

A Doktor 50. születésnapját méltóképp ünnepelhetik az Android és iOS tulajdonosok, ugyanis a héten már le is tölthetik a játékot.

Hirdetés

A sorozat idén ünnepli ötvenedik születésnapját és a BBC rengeteg meglepetéssel készült a rajongóknak. A Day of the Doctor-t a világ 75 országában vetítették egyszerre, most pedig érkezik a legújabb játék is. Emellett a Google is lerótta tiszteletét a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerülő sci-fi sorozat előtt.


Ugyan az Eternity Clock első részének sikertelensége miatt a szériát elkaszálták, a BBC nem adta fel a próbálkozást. A Tiny Rebel Games és a Seed Studio tolmácsolásában készülő Doctor Who: Legacy Android és iOS alapú eszközökre jön és minden jel szerint epizodikus formában dobják majd piacra. Az első rész leginkább a hatodik és hetedik évad karaktereivel és történéseivel operál majd, a folytatásban pedig egyre messzebb utazunk vissza a sorozatban, így a következő rész a széria ötödik évadát veszi alapul.

A történetet tekintve bőven van miből meríteni, hiszen öt évtizednyi anyag áll a készítők rendelkezésére. A fejlesztők azt ígérik, a játék nem szűkölködik majd szeretnivaló karakterekben, furfangos ellenfelekben és zseniális technikai megoldásokban. Az alkalmazás az "easy to learn, hard to master" formulát követi majd, így minden bizonnyal jó szórakozást nyújthat a rajongóknak és az egyszeri letöltőknek is, illetve a hardcore játékosok is találnak majd benne kihívást.

A játék november 27-től ingyenesen letölthető az AppStore-ból és Google Play-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)