Hirdetés

Doctor Who MMO készül

|

A hatalmas rajongói táborral rendelkező sorozat végre MMO formájában is hódítani fog!

Hirdetés

Ha még nem hallottál a Doctor Who-ról, akkor először is: ???!?, másodszor: A Doctor (ugyanis ez a neve), egy idegen, egy időutazó, aki bár szuperhős, de nem úgy, mint a szokványos képregénykarakterek. Nincs lézersugarat lövő szeme, vagy pókhálót lövő keze, csupán elméjének ereje, mellyel megoldja az elé kerülő problémákat... na meg egy rendőrségi telefonfülkéje amivel utazik az időben... és egy szónikus csavarhúzója!

A sorozat már a 60-as évek óta megy, szinte megszakítás nélkül az angol BBC csatornán (nálunk is adták egy időben), és hihetetlen kultusz lett belőle a geekek körében. Az említett televízió- és rádiótársaság most egy ingyenes MMO-t készíttet a játékból, melyben a fejtörőkön és az intelligencián lesz a hangsúly. Sajnos többet nem tudtunk meg az ígéretek szerint idén megjelenő játékból.

Sok szeretettel várjuk a fejleményeket, de addig is, aki nem ismeri a sorozatot, rendelje meg azonnal a DVD-t, és pótolja be a televíziózás történetének egyik legnagyszerűbb alkotását!

Geronimo!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)