Hirdetés

Doctor Who: The Adventure Games - már Steamen a kalandjáték

|

Rajongók, figyelem. A BBC nagysikerű sorozata a Steamre költözött.

Hirdetés

A 11. Doktor követőjét, Amy Pondot irányítva a Doctor Who: The Adventure Games kalandjáték öt epizódjában (Shadows of the Vashta Nerada, TARDIS, Blood of the Cybermen, City of Daleks és The Gunpowder Plot) olyan legendás ellenfelekkel szállhatunk szembe, mint a dalekok, a cybermanok vagy épp Vashta Nerada.

A Sumo Digital grafikában nem túl erős, de a hangulat, a sorozatra utaló kártyák gyűjtése és logikai fejtörők miatt mégis figyelemreméltó címe már megvásárolható PC-re és Mac-re a Steamen keresztül 17.99 dollárért (tíz százalékos akcióval ennyi). Sajnos szónikus csavarhúzó nem jár hozzá...

Jó hír a Doctor Who rajongók számára, hogy a BBC nem spórolt a szinkronszínészeken, ugyanazokat a hangokat (Matt Smith, Karen Gillian, Arthur Darvill) hallhatjuk a kalandjátékban, mint népszerű sorozatban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)