Hirdetés

Dodosim 206 - a helikopter-szimulátor

|

Egyszer egy régi filmben egy pilóta azt mondta - a helikopter olyan, mint egy hanyattesett malom, ami repül...

Hirdetés

Mára lassan egyre kevesebben tudják, mi az a malom, és egyre többen, mi az a helikopter. ennek ellenére helikopterezni, azzal repülni nem olcsó mulatság.

A Flight1 szakemberei ezért úgy döntöttek, hgoy a Flight Simulator X platformra elkészítik helikopterszimulátorukat, amely a Dodosim 206 címre hallgat - A Bell 206-os helikopter-családját repülhetjük benne. A sajtóanyag szerint mindne eddigi helikopter-szimuláció fizikáját és valóság-szintjét messze magasan sikerült felülmúlni ezzel a termékkel, amelynek 5 nehézségi foka van kezdőtől a veteránig - hogy mindenki kiélvezhesse a helikopter vezetésének örömét.

Lássuk, mit is tartalmaz a virtuális helikopter:

- Többféle modellt, amelyekkel lebegni kell, terhet szállítani külső kábellel, vagy ajtó nélküli változattal - mindegyik gépnek saját karakterisztikája van.

- A játékos állíthatja be, milyen jellegű üzeneteket kapjon szövegesen - ha olyasmit csinálsz, amitől tönkremehet a motor, vagy amitől a repülési dinamikával gondok lehetnek.

- az indítási és leállítási lista training lehetővé teszi, hogy pontosan követhessük a 206-os turbinamotorjának használatát.

- a helikopterrel történt "esetek" befolyásolják a működtetési költségeket. A játékban van szervíz - ha valamit nagyon rosszul csináltál, nem lesz olcsó a számla...

- A játéknak lesz dobozos változata, amelyben egy 80 oldalas kiképzési kézikönyv is megtalálható a nyomtatott checklistákkal és a gyorsindítási segítséggel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)