Hirdetés

Dögösen néz ki, drága is, de egyvalami hiányzik a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty gyűjtői kiadásából

|

A CD Projekt RED annyira felpörgeti a hype-ot a kiegészítő körül, hogy még egy gyűjtői csomagot is összeállított. Kár, hogy teljesen boldog nem leszel vele.

Hirdetés

Viszonylag ritka, hogy egy kiegészítő gyűjtői kiadást kap, de azok alapján, amiket láttunk és hallottunk a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyről, talán annyira nem meglepő a dolog. Vannak teljes árú játékok, amelyek lényegesen kevesebb tartalmat nyújtanak több pénzért. Mindenesetre a CD Projekt RED 2024 első negyedévében le is szállítja majd a kiegészítés V történetét bővítő expanzió gyűjtői csomagját. 

Szemfüles olvasóink persze észrevehették, hogy ez jóval későbbre esik, mint a Phantom Liberty megjelenési dátuma. Ennek az az oka, hogy hasonlóan a Diablo IV gyűjtői kiadásához, a Phantom Liberty "Secret Agent Gear Collection" nevű pakkban sem lesz benne maga a játék. Ahogy a Cyberpunk 2077, úgy a kiegészítő sincs benne a 62 700 forintos árban.

Hirdetés

Azt azért nehéz tagadni, hogy ettől még egy vonzó összeállítást húzhatnak be a rajongók. A Secret Agent Gear Collectionben van egy Reed és Songbird szobor, egy NUSA Challange érme, egy Militech Chimera tervrajz fémlapon, továbbá egy 10 of Swords című képregény.

A csomagot már előrendelhetitek a CD Projekt RED üzletén keresztül, és ahogy említettük, majd valamikor 2024 első negyedévében fogják leszállítani. A Phantom Libertyre ennyit nem kell várnunk, az már 2023. szeptember 26-án itt lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)