Hirdetés

Dome City - Kupolaváros - új képek, részletek a történetről

|

Új infókat tudtunk meg a magyar fejlesztésű sci-fi FPS, a Kupolaváros kapcsán. Igen, jól gondoltátok, Nemere Istvánnak is köze van hozzá.

Hirdetés

Az Overon Station múlt hét csütörtökön jelentette be első játékát, a Kupolavárost, avagy Dome Cityt, de nem véletlen a kapcsolat a játék címe és Nemere István A kupolaváros titka regénye között.

Az inspirációt ugyan a regény adta, de a csapat annak érdekében, hogy a játékélményt növelje, itt-ott kibővíti a történetet. Elmondásuk szerint hatással volt rájuk Haui József képregénye is, és mindkét alkotó áldását adta a projektre, a jogsértésre gyanakvók tegyék le a kaszát. Hamarosan újabb videó érkezik, ami szintén a játék motorjával (Unreal Engine 4-gyel) készül, viszont nem csak átvezetőt, hanem in-game jeleneteket is láthatunk. 

A Kupolaváros egyjátékos kampányában alapvetően a logika segítségével kell áthidalni az akadályokat, de a csapat ügyességi részeket és akciójeleneteket is tervez. Emellett tervezik egy háromfős multiplayer mód elkészítését is, viszont ez önerőből már nem menne, az anyagi támogatást egy Kickstarter kampánnyal vagy befektetők segítségével szeretnék előteremteni. A friss sajtóközleményhez csatoltak néhány képet, ezeket láthatjátok kicsit feljebb és kicsit lejjebb is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)