Hirdetés

Döntés született a Fallout Online perben

|

A múlt héten számoltunk be a Bethesda kontra InterPlay csatározásról, akkor sokan kíváncsiak voltatok a pontos részletekre, most lettek.

Hirdetés

Végre megegyezett hát a Bethesda és az InterPlay, a legfrissebb közlemények szerint a Bethesda leányvállalata, a ZeniMax ropogós 2 millió dollárt fizetett a jogokat korábban birtokló InterPlay számára, akik a „felajánlott” összeg fejében eltekintenek a további pereskedéstől és lemondanak a Fallout Online hatásköréről.  Vicces momentuma az ügynek, hogy a szerződésben bennefoglaltatik: a per jogi költségeit mindkét félnek saját magának kell állnia.

Az Interplay ráadásul nem csak a Fallout MMO-ról mondott le, a jövőben soha többet nem fejleszthet játékot Fallout név alatt, ráadásul a birtokában levő Fallout játékok (Fallout, Fallout 2 és Fallout Tactics) értékesítését is csak 2013 decemberéig  folytathatja, akkor ugyanis vsszakerül mindhárom játék a Bethesda kezébe. Szomorkodásra adhat okot a rajongók körében, hogy bíróság bejelentésének értelmében az InterPlay-nek a Project V13 munkálatait is le kell állítania…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)