Hirdetés

Végre játszható a Doom 3 mod, aminek a fejlesztése 14 évvel ezelőtt kezdődött

|

A Phobos mod célja, hogy megmutassa, mi történt a Doom világában a katasztrófa első pillanatai után.

Hirdetés

A Phobos mod fejlesztése még 2004-ben készült, a projektet nagyrészt az eredeti Half-Life ihlette. A cél az volt, hogy egy olyan karaktert irányíthassunk, aki átéli és megmutatja a démonokat a világunkba engedő katasztrófa hatásait.

Hirdetés

Egy névtelen főszereplőt kapunk, aki ennek dacára azért egy elég komoly háttértörténettel rendelkezik. Emberünk elvesztette az emlékeit, a célunk pedig az lesz, hogy Samantha Miles segítségével visszaszerezzük azokat. Mindeközben jönnek a tudósok, akik megnyitják a portált a pokolba, a világot pedig elözönlik a démonok - átlagos kedd délután ez mindenki életében.

A fejlesztőcsapat elmondása szerint a játék közelebb áll valóban az eredeti Half-Life-hoz, mint a 2016-os Doomhoz. Hogy ez mennyire igaz, azt magatok is ellenőrizhetitek, mivel a Phobos első fejezete már letölthető a ModDB-n keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)