Hirdetés

DOOM 4 - csak a QuakeCon résztvevőinek szól a bemutató, mi várunk

|

Nem szeretjük rossz hírrel indítani a napot, de úgy látszik, hogy csak azok láthatják majd a DOOM 4 bemutatóját, akik ott lesznek a QuakeConon.

Hirdetés

Amennyiben július 17. és 20. között a texasi Dallasban leszel és már sikerült is jegyet venned a QuakeCon 2014-re, akkor nincs miért aggódnod. Te látni fogod a DOOM 4 bemutatóját.

Nekünk, földi halandóknak viszont egy "későbbi időpontig" kell majd várnunk, ugyanis a Beth Blogon a cég elmondta, hogy ez "egy exkluzív lehetőség lesz azok számára, akik részt vesznek a QuakeCon 2014-en". Persze biztosítottak minket róla, hogy még rengeteg olyan dolog van, amit majd meg akarnak mutatni nekünk, de ezt csak egy kicsivel később teszik meg, most "valami különlegességgel szeretnének kedveskedni a QC fantasztikus közönségének". 

Tehát "mi csak abban bízhatunk" (ide útközben bekerült egy idézőjel, hogy teljesen egyértelmű legyen az író szándéka), hogy az egyik résztvevő becsempész az előadásra egy kamerát, szóval a legjobb esetben is csak egy homályos off-screen videót kapunk majd. Ez bizony fájdalmas, de valahol érthető, hiszen az emberek fogékonyak az exkluzív dolgokra és egy DOOM 4 bemutatóért magam is szívesen elmennék a QuakeConra. Addig is vigasztalódjunk az eredeti DOOM-mal.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)