Hirdetés

DOOM - zárt alfa lesz a hétvégén

|

Jobb lesz már most felszabadítanod pár játékórát a hétvégére, mert lehet, hogy te is jogosult vagy a DOOM zárt alfatesztjére!

Hirdetés

Hamarosan már mindenki szabadon irthatja a pokolbéli szörnyetegeket, de addig is kapunk egy újabb zárt DOOM alfát. A teszt ezen a hétvégén zajlik majd, és jó esélyed van rá, hogy te is azon kiválasztottak közé tartozhass, akik belevethetik magukat a játékba!

Ehhez mindössze annyi kell, hogy regisztráld magad a DOOM bétatesztre. A hivatalos információk szerint azok, akik 2014 május 26. előtt beszerezték a Wolfenstein: The New Ordert, és regisztrálták a hozzá tartozó béta kódot, kiválasztásra kerülhetnek a mostani alfa mókára.

Ha PC-n játszol, elképzelhető, hogy már le is töltötte magát a kliens, figyeld az erről szóló értesítést. A PlayStation 3 és PlayStation 4 felhasználók nagy része számára is nyitott lesz a lehetőség, az Xbox 360-at és Xbox One-t használó, és a DOOM bétára regisztráló játékosok pedig garantáltan megkapják a hozzáférést az alfához.

Félreértések elkerülése végett, a DOOM alfa csak PC-n és jelenlegi generációs konzolokon fut majd, így ha a Wolfenstein: The New Ordert PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on játszottad, az alfa meghívod PS4-re, illetve One-ra szól.

A jelenlegi tervek szerint a DOOM 2016 első félévében érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)